Мотоциклісту потрібно проїхати від Вінниці до Черкас 339 км.За 3 години він проїхав 201 км, після цього він збільшив

швидкість на 2км /год. За який час
мотоцикліст подолає решту шляху до Черкас?

Ответы и объяснения

  • snowzilla
  • Мегамозг
  • 2016-06-06 12:26:16
201:3=67 км/ч он ехал первые 3 часа
67+2=69 км он ехал остальное время
339-201=138
138:69=2
Ответ: через 2 часа
А в общем он будет ехать 2+3=5 часов

Новые вопросы по теме

Задай вопрос
+